De fotoshoot

Voor een professionele fotoshoot ben je bij Brenda Beumer Fotografie aan het goede adres. Wil je zelf op de foto, een leuke fotoshoot van je hond of je paard, of misschien met de hele familie? Ik verzorg het voor je met veel plezier. Tijdens de fotoshoot wordt een hele serie foto’s gemaakt in diverse posities en in een gevarieerde omgeving of tegen verschillende achtergronden.

Je kunt ervoor kiezen om de fotoshoot bij je thuis of op een andere locatie (bijvoorbeeld in het bos of op een speelveld met je hond) plaats te laten vinden. Ik ben in het bezit van een mobiele studio. Deze kan op locatie opgebouwd worden.

Voor wat betreft paardenfotografie zijn er een aantal verschillende mogelijkheden. De fotoshoot kan op stal plaats vinden, waar een combinatie gemaakt kan worden van portret- en actiefoto’s. Het is ook mogelijk om op een andere locatie te fotograferen, zoals op een wedstrijd- of keuringsterrein, in het bos, of op de heide. Dit kan in overleg naar eigen wens ingevuld worden.

Belangrijk is dat een ieder zich bij een fotoshoot op zijn gemak voelt. Dit bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit van de foto. Voor elke fotoshoot neem ik ruim de tijd en ga ik nooit overhaast te werk.

Heb je zelf wensen of ideeën, dan bespreek ik deze graag met je!


De foto’s

Na de fotoshoot zorg ik voor een eerste nabewerking van de foto’s. De foto’s worden geplaatst in een persoonlijke online gallery, waar je ze op je gemak kunt bekijken en uitzoeken. Hier kun je ook je bestelling plaatsen. Mogelijkheden zijn onder andere: foto’s afgedrukt op fotopapier en als wanddecoratie zoals ingelijst, op canvas, plexiglas, aluminium en hout. Bij iedere fotobestelling ontvang je de bestelde foto's gratis digitaal op lage resolutie, bijvoorbeeld voor gebruik op social media!

Ik adviseer je graag over de verschillende opties.